ΕΟΠΥΥ: Κινδυνεύουν με λουκέτο τοπικές μονάδεςΣοβαρό κίνδυνο να κλείσουν ως το τέλος του χρόνου τοπικές μονάδες του ΕΟΠΥΥ, μονάδες του πρώην ΙΚΑ, λόγω αποχώρησης χιλίων γιατρών αντιμετωπίζει ο οργανισμός.

Από τους 6 χιλιάδες γιατρούς που υπηρετούν στις περίπου 200 μονάδες, οι 1040 είναι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου , οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να λήγουν, με αποτέλεσμα να «ερημώνουν» οι μονάδες από ιατρικό προσωπικό.

Την ίδια στιγμή με σιωπηρή παράταση έχουν σταματήσει τη συνεργασία τους με τον ΕΟΠΥΥ εκατοντάδες συμβασιούχοι ιδιώτες γιατροί , γεγονός που αντιλαμβάνονται με τον χειρότερο τρόπο οι ασφαλισμένοι που πρέπει να ψάξουν αρκετά για να βρουν γιατρό , ο οποίος θα δέχεται επί πιστώσει στο ιατρεία του από τις λίστες του ΕΟΠΥΥ.

Στην πρόσφατη έρευνα των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ μεταξύ των γιατρών που έχουν συνάψει συμβάσεις φάνηκε ότι από τους 5.500 που είναι καταγεγραμμένοι, τουλάχιστον 500 δηλώνουν στους ασφαλισμένους ότι δεν συνεργάζονται πλέον με τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς να έχουν ενημερώσει τον οργανισμό


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons