Το βίντεο με τη συνέντευξη Σαλμά στη ΝΕΤ στην οποία κατηγορεί τους φαρμακοποιούς για τις ελλείψεις.Κύκλωμα φαρμακαποθηκών και φαρμακείων δημιουργεί τις ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.

Ειδικότερα ανέφερε ότι 700 φαρμακεία πουλούν τα σκευάσματα σε φαρμακαποθήκες αντί σε ασθενείς, υπογραμμίζοντας ότι είναι "τεχνητή" η έλλειψη φαρμάκων στη χώρα μας, και πως πίσω από αυτό κρύβονται επανεξαγωγές φαρμάκων που γίνονται με παράνομη διαδικασία και σε συνεργασία φαρμακαποθηκών και φαρμακείων.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι το φαινόμενο αυτό δεν θα συνεχιστεί και πως σύντομα θα αλλάξει ο νόμος και μεταξύ των μέτρων που εφαρμοστούν είνα η διακοπή της σύμβασης των φαρμακοποιών που παρανομούν με τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης, ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα πρόκειται να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα στοιχεία που του έχει δώσει ο ΕΟΦ, για το πόσα φάρμακα εισήχθησαν, πόσα εξήχθησαν και πόσα πουλήθηκαν.Δείτε το βίντεο στο παρακάτω λινκ:

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons