Διάταξη για την πληρωμή των υπερωριών στα νοσοκομεία καταθέτει ο Λυκουρέντζος.Διάταξη, που θα διευκολύνει την αποπληρωμή των οφειλόμενων εφημεριών και υπερωριών του προσωπικού στα νοσοκομεία, θα καταθέσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος στη Βουλή. Ο κ. Λυκουρέντζος, επέρριψε ευθύνες τόσο σε διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όσο και σε υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που καθυστερούν την πληρωμή των εργαζόμενων.


Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη, για τα προβλήματα στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε τη Βουλή ότι σήμερα διατάσσει έλεγχο ώστε να αποδοθούν ευθύνες στις διοικήσεις των νοσοκομείων για τις καθυστερήσεις των

πληρωμών.

«Δεν είναι δυνατόν από τις αρρυθμίες της διοικήσεως του νοσοκομείου και όποιων υπαλλήλων να μην πληρώνονται οι εφημερίες και δημιουργείται η αιτία για να έχουμε κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία. Θα καταλογίσω ευθύνες δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Λυκουρέντζος ανέφερε επίσης, ότι υπάρχει και ζήτημα με ορισμένους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους των οποίων μεν «δεν αμφισβητείται η εντιμότητα ούτε η υπηρεσιακή αφοσίωση», αλλά «λόγω των εμμονών τους εμποδίζεται η ροή της χρηματοδότησης».

«Υπογράφει ο υπουργός και ο γενικός γραμματέας για τη μεταβίβαση των πιστώσεων και είμαστε υποχρεωμένοι να συγκρουστούμε με υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου» εξήγησε ο υπουργός. Τα εμπόδια αυτά θα ξεπεραστούν με ρύθμιση που θα καταθέσει στη Βουλή για την επίσπευση των πληρωμών.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons