Σχετικά με την επιλογή των νέων διοικήσεων των νοσοκομείων.Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις αλλαγές στις διοικήσεις του ΕΣΥ: Οι νέοι διοικητές θα αναλάβουν καθήκοντα σε περίπου έναν μήνα και θα έχουν επαυξημένες ευθύνες και καθήκοντα. Θα υπογράψουν Μνημόνιο με το υπουργείο Υγείας και θα αξιολογούνται για την αποδοτικότητά τους σε ετήσια βάση.

Οι υποψήφιοι διοικητές θα πρέπει να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις έως 27 Μαρτίου ώστε στη συνέχεια να αξιολογηθούν από ειδική Επιτροπή. Στην διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και οι εν ενεργεία διοικητές οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα και να αξιολογηθούν.

Τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥ, παρουσίασε χθες ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Σύμφωνα με τον υπουργό, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή να κατέχουν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών ιδρύματος του εξωτερικού. Βεβαίως, πρόσθεσε «θα συνεκτιμηθούν μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών με έμφαση στη διοίκηση, τα οικονομικά, την πληροφορική όπως θα συνεκτιμηθεί και η εμπειρία διοίκησης, με έμφαση στις μονάδες υγείας και η γενικότερη επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση». Αναφερόμενος στην Επιτροπή Αξιολόγησης ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι αποτελείται «από εγνωσμένου κύρους προσωπικότητες και θα αξιολογήσει την πληρότητα των στοιχείων των φακέλων των υποψηφίων, θα συνεκτιμήσει τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα και θα προχωρήσει στην κατάρτιση των πινάκων ανά Υγειονομική Περιφέρεια».Ειδικότερα, η επιτροπή αποτελείται από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Καλλίρη, τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Σκανδαλάκη, τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Παπαβασιλείου, από τον εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ κ. Καπερώνη, και έναν εκπρόσωπο της αγοράς, όπου ορίστηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Ασημακόπουλος.Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι υποβάλουν υποψηφιότητα ανά μία υγειονομική περιφέρεια και θα αξιολογηθούν για το σύνολο της κάθε υγειονομικής περιφέρειας. Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η 27η Μαρτίου, ενώ το σύνολο των διοικητών είναι 87 διοικητές και 93 αναπληρωτές.Ελένη Πετροπούλου - ΗΜΕΡΗΣΙΑ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons