Πάτρα : Ομαδικές αγωγές γιατρών κατά των διοικήσεων για δεδουλευμένα


Στην κατάθεση ομαδικών αγωγών κατά των Διοικήσεων των Νοσοκομείων, για την μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών του 2012, προχωρούν οι Νοσοκομειακοί Γιατροί της Αχαϊας.Παράλληλα, από την ερχόμενη Τετάρτη προχωρούν σε στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στους χώρους των Νοσοκομείων.

Να προσθέσουμε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας επισπεύδει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, αναφορικά με τις δημόσιες καταγγελίες, στις οποίες προέβη ο διοικητής του Κέντρου Υγείας Ακράτας – Σπύρος Μάρκου, σύμφωνα με τις οποίες, «έπεσε θύμα εμπρησμού λόγω των υποθέσεων του υγειονομικού χώρου, που είχε διαλευκάνει».

Από την πλευρά της η ΕΙΝΑ μέσω ανακοίνωσης, κάνει λόγο για «τα οργανωμένα συμφέροντα που προσπαθούν να λυμαίνονται τον χώρο της δημόσιας Υγείας, συμφέροντα που είναι δυσανεκτά από όλους εκείνους που εργάζονται με αξιοπρέπεια στο ΕΣΥ».


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons