Μάριος Σαλμάς: πληρώνει και φεύγει;Απολογιστικό χαρακτήρα των πεπραγμένων της 8μηνης θητείας του ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο κος Μάριος Σαλμάς κατά την παρουσίαση μελέτης του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός αφού έκανε λόγο για τα μέτρα που ελήφθησαν για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, τη βελτίωση του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και τη μείωση του χρόνου αποπληρωμής των οφειλών του ΕΟΠΥΥ είπε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εξοφληθούν σταδιακά τα χρέη προς την ελληνική φαρμακοβιομηχανία για το 2011 και ενδεχομένως να εξοφληθεί και ένα μέρος των οφειλών του 2012.Πάντως στην ακροτελεύτια πρόταση της ομιλίας του άφησε πολλά ερωτηματικά λέγοντας "...όλοι κρίνονται μετά το πέρας της θητείας τους...". Αν δεν προανήγγειλε την αποχώρηση του από το υπουργείο στον αναμενόμενο ανασχηματισμό, σίγουρα άφησε το περιθώριο.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons