ΕΟΦ: Θα ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο το πάνω barcode


Αξιότιμοι Κύριοι,

Στα πλαίσια της βελτίωσης της παρακολούθησης των στοιχείων της Ταινίας Γνησιότητας που αφορούν στην πώληση Φαρμάκων από τους ΚΑΚ και η οποία αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τη διασφάλιση της νόμιμης διακίνησης των Φαρμάκων και κυρίως για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με στόχο την μείωση και τον εξορθολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης, ο ΕΟΦ από τις 26/3/2013 καθιερώνει,την καταχώρηση των σειριακών αριθμών των ταινιών γνησιότητας των φαρμάκων σε πραγματικό χρόνο ( real time ) στη βάση που έχει δημιουργηθεί στον ΕΟΦ για το σκοπό αυτό σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο.Το παραπάνω σύστημα αντικαθιστά το υφιστάμενο , δηλαδή την μηνιαία υποβολή στοιχείων -ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ.Η μη εφαρμογή της ηλεκτρονικής δήλωσης των στοιχείων με το παραπάνω τρόπο αποτελεί παράβαση που θα επισύρει την επιβολή κυρώσεων.Παρακαλούνται όλοι οι ΚΑΚ για την απαρέγκλιτη τήρηση των ανωτέρω και καλούνται την Πέμπτη 21/3/20123 και ώρα 12.00 στα γραφεία του ΕΟΦ ( αίθουσα Καββαδίας –Καζάζης ) προκειμένου να γίνει η παρουσίαση της σχετικής ηλεκτρονικής εφαρμογής. FARMAKOPOIOI


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons