Μια γιατρός για 24 νεφροπαθείς στη Λευκάδα!


ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ Tην αγωνία τους εκφράζουν οι νεφροπαθείς της Λευκάδας οι οποίοι χαρακτηρίζουν απελπιστική την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έλαβε η zougla.gr από τον κ. Σκεριανό Γιώργο υπάρχει μόνο μια γυναίκα γιατρός για να καλύψει συνολικά 24 ασθενείς που κάνουν αιμοκάθαρση.

Η zougla.gr επικοινώνησε με το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Λευκάδας και μας επιβεβαίωσαν την ανώνυμη καταγγελία ενός πολίτη. Επίσης επικοινωνήσαμε και με την γιατρό. Σύμφωνα με όσα μας αναφέρει, η νεφρολόγος υπήρχαν τρεις γιατροί για τις αιμοκαθάρσεις αλλά τώρα έχει απομείνει μόνο η ίδια.



Ο δήμαρχος της Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής μιλώντας στην zougla.gr μας ανέφερε χαρακτηριστικά: « Το Νοσοκομείο Λευκάδας έχει μονάδες τεχνητού νεφρού. Ο διευθυντής έχει παραιτηθεί, ενώ η νεφρολόγος έχει ξεπεράσει κάθε όριο δυνατοτήτων της. Κάνει ηρωικές προσπάθειες, αλλά για πόσο ακόμα θα αντέξει. Αρμόδια για αυτό που επικρατεί είναι η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας».








πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons