ΠΕΡΙΚΟΠΗ 1600 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ASTRAZENECA


Η AstraZeneca πρόκειται να προβεί σε μείωση περίπου 1.600 θέσεων εργασίας, καθώς αναμορφώνει τις λειτουργίες έρευνας και συγχωνεύει τις εργασίες ανάπτυξης φαρμάκων στη Βρετανία, ΗΠΑ και Σουηδία.


Η κίνηση θα οδηγήσει στο τέλος της παρασκευής φαρμάκων στις εγκαταστάσεις της AstraZeneca στο Alderley Park, που αποτελεί για πολλά χρόνια κόμβο των προσπαθειών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας.

Τα οφέλη της αναμόρφωσης σε ετήσια βάση αναμένεται να φθάσουν περίπου τα 190 εκατ. δολάρια μέχρι το 2016.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, κ. Soriot,

δήλωσε ότι η μελλοντική έρευνα και ανάπτυξη θα εστιάσει πιο έντονα σε 3 θεραπευτικούς τομείς, τον καρκίνο, καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους, όπως και αναπνευστικές και φλεγμονώδεις παθήσεις-με μειωμένα κονδύλια για τη νευροεπιστήμη.

Η απόφαση να ξοδευτούν λιγότερα χρήματα στις λοιμώξεις, που έρχεται σε χρονική περίοδο όπου αξιωματούχοι υγείας προειδοποιούν για έλλειψη νέων φαρμάκων έναντι της αντίστασης στα αντιβιοτικά, υπογραμμίζει τη διστακτικότητα των φαρμακοβιομηχανιών να επενδύσουν σε τομέα με φτωχές αποδόσεις.Η AstraZeneca, ανακοίνωσε ότι η Βρετανία θα υποστεί τη μείωση των 700 θέσεων από τις 1.600, ενώ 650 θέσεις αφορούν τις ΗΠΑ.Η AstraZeneca έχει ήδη μειώσει το εργατικό της δυναμικό παγκοσμίως κατά 10.000 θέσεις περίπου, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό γενοσήμων και την απογοητευτική πρόοδο στην ανακάλυψη νέων φαρμάκων.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons