1/3/2013 Ε.Τ.Α.Α. - ΤΣΑΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Ε.Τ.Α.Α), στο πλαίσιο των οδηγιών που έχει λάβει από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για καθολική απογραφή των ασφαλισμένων του, ανακοινώνει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ειδικής απογραφής συνταξιούχων αιτίας θανάτου (χήροι/ες, ορφανά και άγαμες θυγατέρες).

Στους τρεις τομείς του ΕΤΑΑ και συγκεκριμένα στο ΤΣΜΕΔΕ, το ΤΣΑΥ και το ΤΑΝ, οι αναπόγραφοι συνταξιούχοι ανήλθαν στους 5.178.

Αναλυτικότερα:

Στον τομέα ΤΣΜΕΔΕ οι αναπόγραφοι συνταξιούχοι ήταν 1.178 από το σύνολο των 6.268 εγγεγραμμένων (18% του συνόλου).

Στον τομέα ΤΣΑΥ οι αναπόγραφοι συνταξιούχοι ήταν 3.000 από το σύνολο των 8.000 εγγεγραμμένων (37% του συνόλου).

Στον τομέα ΤΑΝ οι αναπόγραφοι συνταξιούχοι ήταν 1.000 από το σύνολο των 6.700 εγγεγραμμένων (15% του συνόλου).Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, δόθηκε στο ΕΤΑΑ παράταση 20 ημερών και συγκεκριμένα έως και 20 Μαρτίου 2013 για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής απογραφής συνταξιούχων αιτίας θανάτου.Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας, θα διακοπεί η καταβολή των συντάξεων σε αυτούς που δεν έχουν απογραφεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α.ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons