Εργαζόμενοι «Αττικόν»: Είναι επικίνδυνο το νοσοκομείο μας!Άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των ασθενών είναι η εφημερία του «Αττικόν» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι. Γιατί οι ασθενείς δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς;


Εδώ και καιρό το Σωματείο των εργαζομένων έχει καταγγείλει αμέτρητες δυσλειτουργίες στο Νοσοκομείο. Κλειστές χειρουργικές αίθουσες, ασθενείς σε αναμονή για να εξυπηρετηθούν, κλειστά κρεβάτια εντατικής και ελάχιστο προσωπικό για να βοηθήσει τους χιλιάδες αρρώστους που φθάνουν με την ελπίδα να σωθούν. Πλέον όμως εδώ και μήνες έχουν προστεθεί σε αυτήν την τραγική εικόνα και τα ράντζα τα οποία τείνουν πια να γίνουν μόνιμο φαινόμενο.

Πάνω από 100 πτυσσόμενα κρεβάτια τοποθετούνται σε κάθε εφημερία στους διαδρόμους, στα σαλόνια αναμονής αλλά και όπου αλλού χωρούν. Και αυτό επειδή η εφημερία του νοσοκομείου ξεκινά χωρίς να υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια όπως προβλέπει ο νόμος. Συχνά μάλιστα τα ράντζα υπάρχουν στους διαδρόμους και πριν ακόμη ξεκινήσει η εφημερία.

Χαρακτηριστική η χθεσινή εφημερία όπως αναφέρει το Σωματείο των Εργαζομένων: «η σημερινή γενική εφημερία στις 27 Φεβρουαρίου 2013 έχει καταστεί άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των ασθενών. Από το ξεκίνημά της στις 8 π.μ. και μέχρι τις 4 μ.μ. υπήρχαν ήδη στους διαδρόμους πάνω από 100 ράντζα και φορεία. Συνεχίζεται η αθλιότητα της νοσηλείας σε ράντζα στους διαδρόμους, με αποκλειστική ευθύνη των αρμόδιων κυβερνητικών μηχανισμών. Στα προβλήματα της τραγικής έλλειψης προσωπικού, των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και της μείωσης κλινών Εντατικής Θεραπείας από 27 σε 17, προστίθεται και το πλήρες αδιέξοδο με τη γενική εφημερία του νοσοκομείου μας».

Οι εργαζόμενοι έχουν καταθέσει ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και κλήση του εισαγγελέα υπηρεσίας για να επέμβει άμεσα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons