Λουκέτο στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας! Αποχωρούν οι γιατροί!









Νέα προβλήματα προκύπτουν και πάλι για τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο που αυτή τη φορά σχετίζονται με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ειδικότερα οι γιατροί αποφάσισαν να αποσύρουν τα ονόματά τους από τις λίστες των εφημεριών για το μήνα Μάρτιο επειδή τους οφείλονται δεδουλευμένα εφημεριών εδώ και μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. Οι γιατροί ζητούν εγγράφως από τους υπευθύνους του νοσοκομείου να διαγραφούν τα ονόματά τους επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν εισπράξει ούτε ευρώ για εφημερίες που έχουν πραγματοποιήσει για τον Νοέμβριο του 2012, το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Εκτός αυτού όμως όπως τονίζει στο iatropedia ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων

γιατρός Π.Παπανικολάου, «Οφείλεται ακόμη μέρος δεδουλευμένων τακτικών εφημερίων των πρώτων 7 μηνών του 2012 παρά τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις του Αν.Λυκουρέντζου ότι θα εξοφληθούν».

Επίσης δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις για πρόσθετες εφημερίες άνω των 7 μηνιαίως για ειδικευόμενους από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και σήμερα.

«Σε πολλούς γιατρούς οφείλονται πρόσθετες εφημερίες από το 2011 εξαιτίας του ορίου του 9% που είχε τεθεί και μας είχαν υποσχεθεί ότι θα το αλλάξουν στο 12%» σημειώνει στο iatropedia ο Π.Παπανικολάου και υπογραμμίζει «Η πολιτεία φέρεται σαν κοινός απατεώνας εξαναγκάζοντας γιατρούς με δόλο σε απλήρωτη εξοντωτική εργασία. Μάλιστα πλέον εξαιτίας της μείωσης των αποδοχών μας τα χρήματα από τις εφημερίες είναι άκρως απαραίτητα για την επιβίωση μας».





πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons