Μουτσόπουλος σε παραλήρημα...Η πρεσβυωπία του στο κόκκινο!


«Εδώ και μερικούς μήνες διαμοιράζουν τα λάφυρα του κράτους. Ποιοι τα καρπούνται; Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι: οι κομματάνθρωποι και οι «κολλητοί». Η χώρα και το πολιτικό σύστημα έχουν χρεοκοπήσει αλλά τα κυβερνητικά κόμματα δεν λένε να αλλάξουν συνήθειες. Μπορεί πολιτικά στελέχη να μην εξελέγησαν βουλευτές, ανταμείβονται όμως με υψηλές διευθυντικές θέσεις στο Δημόσιο. Μερικά πράγματα σ' αυτή τη χώρα δεν αλλάζουν ποτέ, ούτε και στην εποχή της χρεοκοπίας».

Συντάκτης του άρθρου ο ομότιμος καθηγητής Χ. Μουτσόπουλος, σύζυγος της υφυπουργού Υγείας κ. Σκοπούλη, ο οποίος δεν αρθρογραφεί για να μας κάνει σοφότερους, αλλά για να καρφώσει τον κ. Σκανδαλάκη που επελέγη στη θέση Προέδρου του ΚΕΣΥ.

Δοτός είναι και καλώς τον κατηγορεί, με τη γνωστή εμπάθεια που

διαθέτει ο περίγυρος της εξουσίας.

Δυστυχώς όμως ο κ. Μουτσόπουλος εκτός από εμπαθής συμπεριφέρεται και ως κλασσικός πρεσβύωπας. Δυσκολεύεται ν΄ αναγνωρίσει στην περιγραφή του κομματάνθρωπου τον ίδιο του τον εαυτό που κατέλαβε στο παρελθόν ανάλογη κομματική θέση. Δυσκολεύεται ν΄ αναγνωρίσει και το πλησιέστερο σ΄ αυτόν πρόσωπο, το οποίο πληροί τα κριτήρια ανθρώπου που ουδέποτε εξελέγη, ουδέποτε ασχολήθηκε με τα κοινά, πλην όμως τοποθετήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ως υφυπουργός υγείας.

Τέτοιες δυσκολίες έχει ο καημένος ο ομότιμος…

πηγή: ygeianet






πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons