Μούνδερ Σλήμαν: Χειρουργός του Βενιζελείου Νοσοκομείου νεκρός από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τουΜούνδερ Σλήμαν: Χειρουργός του Βενιζελείου Νοσοκομείου νεκρός από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη.

Θλίψη για το γνωστό γιατρό που συνέδεσε την πορεία του με τα ΤΕΠ του νοσοκομείου, ως διευθυντής από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τουςΒαθιά θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος χαμός του 59χρονου χειρουργού του Βενιζέλειου νοσοκομείου Μούνδερ Σλήμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του γιατρού θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργεί ο καθηγητής ιατροδικαστιής Μ.Μιχαλοδημητράκης.

Ο Μ.Σλήμαν ήταν διευθυντής στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους, ενώ ο ίδιος είχε αφιερώσει τη ζωή του στην οργάνωση και την καλή λειτουργία του

τμήματος.

Άγνωστο παραμένει ακόμη το πότε θα γίνει η κηδεία του γνωστού και αγαπητού γιατρού, στον οποίοι πολλοί χρωστούν την ίδια τους τη ζωή, καθώς αναμένεται να έρθει στην Κρήτη ο αδερφός του από την Ιορδανία.

Ο άτυχος 59χρονος γιατρός έχασε τη ζωή του σε φωτιά που εκδηλώθηκε, περίπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι, στο σπίτι του στο Μαραθίτη Ηρακλείου.

Οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου καθώς και ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης κ. Κώστας Αραβιάκης έσπευσαν, όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο γιατρό.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού, όπου υπάρχει και τζάκι. Τον άτυχο 59χρονο φέρεται να βρήκε γείτονας, ο οποίος είδε ίχνη καπνού στα παράθυρα και μπήκε στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε τις αρχές.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons