ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ στη Μαδρίτη!
Χιλιάδες γιατροί, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, πολλοί φορώντας τις λευκές μπλούζες τους, κατέκλυσαν χτες τους δρόμους της Μαδρίτης και άλλων 15 πόλεων της Ισπανίας με νέες "λευκές πλημμυρίδες", διαμαρτυρόμενοι εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων και των δημοσιονομικών περικοπών που, όπως υπογραμμίζουν, θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Κρατώντας πανό που έγραφαν "Κλέβουν την υγεία σου", "Είναι έγκλημα να κάνεις οικονομία στην υγεία", οι πορείες των διαδηλωτών ξεκίνησαν από τα νοσοκομεία της ισπανικής πρωτεύουσας και συνέκλιναν στην πλατεία Θιμπέλες, στο κέντρο της Μαδρίτης, με σφυρίχτρες και τύμπανα να τους δίνουν το ρυθμό πίσω από ένα πανό που έγραφε: "Την υγεία δεν την πουλάς, την υπερασπίζεσαι".

Από τον περασμένο Νοέμβριο οι Ισπανοί υγειονομικοί οργανώνουν τακτικά αυτές τις "λευκές πλημμυρίδες" οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χτες σε 16 πόλεις της Ισπανίας.

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις έγιναν στη Βαρκελώνη, όπου συγκεντρώθηκαν 8.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από ένα λευκό πανό που έγραφε: "Για να υπερασπιστούμε τη δημόσια υγεία. Ούτε ιδιωτικοποίηση ούτε περικοπές".


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons