Προκαταρκτική εξέταση για τις ελλείψεις αίματος στα νοσοκομεία!

Οι δραματικές ελλείψεις σε αίμα που παρατηρούνται στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται ακόμη και οι προγραμματισμένες μεταγγίσεις των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, με άμεσο κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή, προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μετά την κραυγή αγωνίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία για το πρόβλημα της έλλειψης αποθεμάτων αίματος διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑΣΠΑΜΑ), οι

διαστάσεις του προβλήματος είναι τόσο μεγάλες ώστε στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών να αναβάλλονται οι μεταγγίσεις.

Και αν βέβαια λάβει κανείς υπόψη του ότι οι μεταγγίσεις αίματος γίνονται κατά μέσο όρο κάθε 15 μέρες και κρατούν στη ζωή τους ασθενείς, σύμφωνα με τον ΠΑΣΠΑΜΑ, υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Για το λόγο αυτό ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν δίνοντας αίμα.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons