Ερώτηση για την ενδεχόμενη απομάκρυνσης του ΕΟΠΥΥ, στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.Την αναστάτωση και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ταύρου το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ από την περιοχή, επισημαίνει σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ σε έναν Δήμο με πάνω από 60.000 κατοίκους εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους, συνταξιούχους και εργαζόμενους, οι οποίοι μάλιστα πριν από λίγο διάστημα υπέστησαν και την απομάκρυνση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ από τον Δήμο τους», τονίζει στην ερώτησή του ο κ. Μητσοτάκης. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν διαφωνεί με τις προσπάθειες του υπουργείου για νοικοκύρεμα των υποδομών υγείας και για την εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων, ωστόσο είναι ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη και οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών.Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει να πληροφορηθεί από τον υπουργό Υγείας αν είναι στις προθέσεις του υπουργείου η παραμονή των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Μοσχάτο και τον Ταύρο ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους που κατοικούν στην περιοχή.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons