«Έμφραγμα» στην Καρδιολογική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.
«Εμφράγματα» και «αρρυθμίες» παρατηρούνται στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, καθώς παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η έλλειψη κλινών αναγκάζει τους ασθενείς να νοσηλεύονται στους διαδρόμους.

Χθες νοσηλευόμενοι ασθενείς μέτρησαν περισσότερα από τριάντα ράντζα στους διαδρόμους της Καρδιολογικής, η οποία παρά το γεγονός ότι επιτελεί πανελλαδικά πρωτοποριακό έργο, καλείται να λειτουργήσει με 26 μόνο κρεβάτια.

Η αγανάκτηση ασθενών και συγγενών είναι έντονη, ενώ μεγάλη επιβάρυνση έχει δεχθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από την πληθώρα των περιστατικών.

Αστείο χαρακτηρίζει το γεγονός της λειτουργίας της κλινικής με 26 μόνο κρεβάτια ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, διευθυντής της Καρδιολογικής του ΠΓΝΠ, εκτιμώντας παράλληλα ότι θα έπρεπε να διαθέτει 70 - 80 κλίνες.

Παρόλα αυτά η Καρδιολογική Κλινική πρωτοπορεί σε έργο, εφαρμόζοντας υπερσύγχρονους μεθόδους στον τομέα της Επεμβατικής Ακτινολογίας.


Την ίδια ώρα παρατηρείται αύξηση της προσέλευσης στο νοσοκομείο κατά 30% λόγω κρίσης και το προσωπικό έχει ξεπεράσει τα όριά του σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων.


Πηγή: TheBest.gr
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons