Συνελήφθη νοσοκομειακός γιατρός με φακελάκι! Σαφάρι ελέγχων σε νοσοκομεία -ιατρείαΣτους δρόμους έχουν βγει ελεγκτές του ΣΔΟΕ και της αστυνομίας προκειμένου να εντοπίσουν γιατρούς οι οποίοι είτε εισπράττουν δωράκια από ασθενείς είτε δεν κόβουν αποδείξεις στα ιατρεία τους. Άλλος ένας γιατρός πιάστηκε στα πράσα αυτή τη φορά με φακελάκι σε Γενικό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδος. Διαβάστε πως πήγε να εισπράξει από ασθενή μαύρα χρήματα

Σε εποχές κρίσης μπορεί να έχουν γίνει εκπτώσεις στα φακελάκια δεν έχουν όμως εξοβελιστεί πλήρως από τον τομέα της Υγείας.

Χειρουργός σε νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδος πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να παίρνει φακελάκι 400 ευρώ από γιο ασθενούς προκειμένου να τη χειρουργήσει.Όπως αναφέρουν πληροφορίες η γυναίκα επρόκειτο να χειρουργηθεί στην κλινική όπου εργάζεται ο χειρουργός που συνελήφθη. Όμως κατά τις συνεννοήσεις ο γιατρός δε δίστασε να ζητήσει ευθέως το χρηματικό ποσό από τον γιο της ασθενούς. ‘Έτσι εκείνος ενημέρωσε την αστυνομία η οποία και του έδωσε το ποσό των 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο χειρουργός συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε το φακελάκι.

Την υπόθεση είχε αναλάβει η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons