Φίλτρα νερού για καλύτερη ποιότηταΤα δύο τρίτα του ανθρώπινου σώματος αποτελούνται από νερό. Το στοιχείο αυτό αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η ποιότητα του νερού που πίνουμε. Το «Eθνος – Υγεία» δίνει σήμερα ορισμένες βασικές συμβουλές επιλογής φίλτρων, τα οποία τοποθετούνται στη βρύση, κρατώντας μακριά από το ποτήρι μας τα βλαπτικά στοιχεία.
Φίλτρα με αποστειρωτές ή υπεριώδη ακτινοβολία «σκοτώνουν» βακτήρια, μύκητες και παράσιτα.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην αγορά και φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης, τα οποία θεωρούνται ιδανικά για περιοχές με υφάλμυρο νερό.


Αρκετές είναι οι επιλογές ως προς το κόστος και την τοποθέτησή τους. Ορισμένα συνδέονται απευθείας στη βρύση, άλλα τοποθετούνται πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, ενώ φίλτρο μπορεί να τοποθετηθεί και στα υδρόμετρα.


Εξίσου σημαντικός με το νερό για την υγεία είναι και ο έρωτας. Η σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναδεικνύει τον ευεργετικό του ρόλο, τόσο στην ψυχολογία όσο και στη βιολογική λειτουργία του ανθρώπου.


Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι ένας καλός γάμος, με μία ποιοτική σεξουαλική ζωή, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για μεγαλύτερη ζωή, με καλύτερη υγεία. Στον αντίποδα, η ακανόνιστη ζωή, ο κακός ύπνος και


το τυποποιημένο φαγητό, που είναι χαρακτηριστικά των εργένηδων, κόβουν χρόνια από τη ζωή.


http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_120.jpeg

Σχετική έρευνα έχει δείξει ότι η μοναξιά αποτελεί πηγή χρόνιου στρες. Οι μοναχικοί άνθρωποι τείνουν να υπεραντιδρούν στα αρνητικά συμβάντα της ζωής τους, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να είναι πιο επιρρεπής στο άγχος.


Εάν είστε μόνοι (ή με σύντροφο) και αισθανθείτε… επειγόντως κάποιον οξύ πόνο στην κοιλιά, με εμετούς, δυσπεψία και πυρετό, καλό είναι να γνωρίζετε τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται η χολολιθίαση…


Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Αμερικανική μέθοδος «φρενάρει» την εξέλιξή της


ΕΡΕΥΝΑ

Γάμος και αρμονική συμβίωση για βαθιά γεράματα


http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_22.jpeghttp://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_31.jpeg
πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons