ΕΟΠΥΥ: Τέλος σε γυαλιά, κολάρα, επιδόματα τοκετού! Πόσο μειώνονται οι παροχές

/blogger.g?blogID=1544420866245626639" style="clear: left; float: left; margin-bottom: 1em; margin-right: 1em;">
Κόβονται και οι τελευταίες παροχές για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι όπως επιτάσσει η τρόικα. Τι έχασαν οι ασθενείς και τι εξοικονόμησε ο οργανισμός;Έχασαν και τις τελευταίες απολαβές τους οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς ο ενιαίος κανονισμός παροχών του οργανισμού κόβει πια και την παραμικρή διευκόλυνση προς τους περίπου 10 εκατ πολίτες. Πια με τον κανονισμό που εφαρμόζεται μπορεί το Υπουργείο Υγείας να καλύπτει τις απαιτήσεις της τρόικα εξοικονομώντας πόρους, στην πράξη όμως τις ανάγκες

τις πληρώνουν οι ασθενείς.Ειδικότερα με βάση του τι ισχύει σήμερα από το επίδομα τοκετού που καταργήθηκε σε όσες γεννούν σε μαιευτήριο θα κερδηθούν το 2013 κοντά στα 15 εκατ ευρώ. Το 2012 που εξακολουθούσε να δίνεται σε γυναίκες που γεννούσαν στο δημόσιο τομέα ξοδεύτηκαν 19 εκατ. Ευρώ.Σήμερα πλέον όπως είχε αποκαλύψει το iatropedia , με βάση τον κανονισμό, το επίδομα τοκετού το δικαιούνται μόνο όσες γυναίκες γεννούν στο σπίτι.Εκτός αυτού όμως στο μισό κόβεται και η αποζημίωση για γυαλιά οράσεως ενώ διπλασιάζεται και ο χρόνος αναμονής για απόκτηση νέων. Με αυτήν την περικοπή ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς εκτιμά ότι για το 2013 θα εξοικονομήσει ο ΕΟΠΥΥ κοντά στα 42 εκατ ευρώ αφού υπολογίζει ότι θα διαθέσει από τα 73 εκατ. που δόθηκαν το 2012 μόλις 31 εκατ.Σκόντο όμως γίνεται πια και στα κολάρα για τους ασθενείς που τα χρειάζονται καθώς εκτιμάται ότι θα κερδηθεί ένα εκατ, ευρώ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons