Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας οι ελλείψεις στις ΜΕΘ!Η δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία προκαλεί νέα παρέμβαση της Δικαιοσύνης.Αφορμή, αυτή τη φορά ήταν τα δημοσιεύματα στον Τύπο που αποκαλύπτουν τις τραγικές ελλείψεις στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων, που κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα κρεβάτια εξαιτίας της λήξης των συμβάσεων γιατρών και νοσηλευτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε καθημερινή βάση και μόνο στην Αττική, 30 ασθενείς αναζητούν θέση νοσηλείας σε ΜΕΘ και βρίσκουν μόνον οι μισοί. Όπως ανέφερε μάλιστα, μιλώντας στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εντατικής Θεραπείας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Απόστολος Αρμαγανίδης, στη χώρα μας λειτουργούν 540 κλίνες εντατικής θεραπείας και 154 είναι κλειστές, λόγω έλλειψης προσωπικού ενώ όπως τόνισε αναμένεται να κλείσουν ακόμη 40 έως 50 θέσεις εντατικής νοσηλείας με τη λήξη των συμβάσεων των νοσηλευτών.Για τις καταγγελίες αυτές διετάχθη προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δυνατή η δέουσα αντιμετώπιση των συναφών περιστατικών και εάν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons