Ν.Κοκκίνης (διοικητής ΠΑΓΝΗ): «Απαλλάξτε την Τόσκα από τα καθήκοντα της»



«Η παρουσία της Αδριανής Τόσκα στη Δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία της κλινικής και θέτει ζήτημα ασφάλειας των ασθενών, γι΄αυτό και πρέπει να απαλλαγεί άμεσα των καθηκόντων της» , αναφέρει σε επιστολή του προς τα αρμόδια όργανα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Κοκκίνης, που ζητά από τους εντεταλμένους θεσμούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν τέλος σε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί τη λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος αλλά και θέτει ζήτημα αξιοπιστίας των οργάνων του Πανεπιστημίου Κρήτης!

Μάλιστα καθ’υπέρβασιν των καθηκόντων του, ο κ. Κοκκίνης ζητάει να απαλλαγεί η Διευθύντρια της κλινικής από τα καθήκοντα της άμεσα, λόγω του επείγοντος του θέματος. Όπως είναι γνωστό

στις 20 του περασμένου Νοεμβρίου ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ είχε προβεί στην αναστολή των καθηκόντων της κ. Τόσκα μετά από καταγγελίες για τον τρόπο που αντιμετώπιζε συγκεκριμένα περιστατικά και την εν γένει λειτουργία της ως Διευθύντρια της Δερματολογικής κλινικής.

Κι ενώ μέσα σε δύο μήνες έπρεπε τα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου (Τομέας Παθολογίας και Ιατρική Σχολή) να επιληφθούν του θέματος και να πράξουν τα δέοντα, όχι μόνον δεν το έκαναν – προφανώς για λόγους συντεχνιακής αντίληψης και κακώς εννούμενης συναδελφικής αλληλεγγύης – αλλά …σφύριζαν αδιάφορα, αφήνοντας το χρόνο να κυλήσει υπέρ της κ.Τόσκα.

Κι έτσι, σαν να μην συνέβη τίποτα η Καθηγήτρια επέστρεψε στη θέση της. Όμως λίγες μέρες μετά, προφανώς επειδή τα προβλήματα δεν ελύθησαν δια της απραξίας, το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου επανήλθαν στο θέμα και με νέο έγγραφο προς το Διοικητή ξαναθέτουν θέμα δυσλειτουργίας της κλινικής αλλά και ασφάλειας των ασθενών! Πάνω σ’αυτές τις εισηγήσεις «πάτησε» ο Νίκος Κοκκίνης και με επιστολή του προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής ζητά άμεση λύση «λόγω του επείγοντος του θέματος».

Αλλά δεν σταματάει μόνον εκεί καθώς ζητά από τα αρμόδια όργανα να απαλλάξουν των καθηκόντων τους την κ.Τόσκα, από τη θέση της Διευθύντριας της Δερματολογικής Κλινικής.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του Πρύτανη αλλά και των υπόλοιπων Οργάνων του Πανεπιστημίου, για μια υπόθεση που ο χειρισμός της μέχρι στιγμής εκθέτει εκείνους που την χειρίστηκαν…ή μάλλον δεν ασχολήθηκαν μαζί της! Εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε.






πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons