Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών!

Η εκστρατεία ενημέρωσης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ», που έχει αναλάβει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. με την ευγενική χορηγία του τμήματος Ογκολογίας της φαρμακευτικής εταιρείας NOVARTIS και την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο), συνεχίζεται και φέτος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, ξεκινάει ο νέος κύκλος δράσεων της εκστρατείας. Στο πλαίσιο αυτό, στις 6 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα διεξαγωγής του διεθνή φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Ελβετίας, πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σχετικά με τα δικαιώματα των καρκινοπαθών στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, καθώς και προβολή του μηνύματος «Μάθε, Ψάξε,

Διεκδίκησε έχεις Δικαίωμα!» στις οθόνες του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, όπου διεξήχθη ο αγώνας.Η εκστρατεία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ», περιλαμβάνει μία σειρά από επικοινωνιακές ενέργειες, οι οποίες θα προσεγγίσουν και θα ενημερώσουν το κοινό, στους χώρους των νοσοκομείων, των φαρμακείων αλλά και μέσω διαδικτύου και Μ.Μ.Ε.Σκοπός της καμπάνιας είναι η αναζήτηση, η καταγραφή και η κωδικοποίηση όλων των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο, αλλά και η συνεχής επικαιροποίηση των πληροφοριών, έτσι ώστε ο κάθε καρκινοπαθής να έχει στη διάθεσή του μία αξιόπιστη πηγή έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης, με αποτέλεσμα να τον βοηθήσει να τα διεκδικήσει και να έχει μία καλύτερη ποιότητα ζωής.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ενημερωμένη ιστοσελίδα, κάνοντας κλικ στο www.dikaiomamou.anticancerath.gr και να κατεβάσετε τον πλήρη οδηγό με όλες της πληροφορίες και τα δικαιώματα των καρκινοπαθών ή να καλέσετε στον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 6468222, 210 3244390, 210 6447002.Η εκστρατεία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ» υποστηρίζεται επίσης και από το Facebook, με Fan Page, www.facebook.com/dikaiomamou και ειδικό application που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάνοντας κλικ στο https://www.facebook.com/pages/Δικαίωμά-μου/396488173728608?sk=app_227664274016411.Όλοι μπορούν να στηρίξουν τα δικαιώματα των καρκινοπαθών κάνοντας like στη σελίδα στο Facebook και φορώντας την αντίστοιχη κονκάρδα.Ιατρικός Τύπος

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons