Άμεση εξόφληση των χρεών του πρώτου 6μήνου του 2012, ζητά ο ΣΦΕΕ από τον ΕΟΠΥΥΜετά τη χθεσινή τους συνάντηση με την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ, σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα των χρεών του Οργανισμού ως προς τη φαρμακοβιομηχανία, έστειλαν και επίσημη επιστολή οι εκπρόσωποι του ΣΦΕΕ μήπως και εισακουστούν.

Τα συνολικά χρέη του Οργανισμού προς τις εταιρείες έφτασαν στα 800 εκατ. ευρώ και ο ΣΦΕΕ ζητά από την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ να εξοφληθούν άμεσα, τα χρέη τουλάχιστον για το πρώτο 6μηνο του 2012, έτσι ώστε να δοθεί μια οικονομική ανάσα στις εταιρείες που αυτή τη στιγμή πιέζονται ασφυκτικά.

Να σημειωθεί επίσης, ότι ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ Κωνσταντίνος Φρουζής στην επιστολή του προς τον ΕΟΠΥΥ, επισημαίνει ότι

και σε πρότερη επιστολή του προς τα νοσοκομεία, γίνονται επιλεκτικές εξοφλήσεις τιμολογίων με αδιαφανή κριτήρια, τη στιγμή που οι εισπράξεις των εταιρειών από τον ΕΟΠΥΥ, σε αντίθεση με άλλους προμηθευτές υγείας, είναι μηδενικές.

Να θυμίσω ωστόσο, ότι εκτός από αυτά τα 800 εκατ. ευρώ του ΕΟΠΥΥ, εκκρεμεί και το 1 δισ. ευρώ των νοσοκομείων προς τις φαρμακευτικές εταιρείες, γεγονός που φέρνει πράγματι τη φαρμακοβιομηχανία οικονομικά στο χείλος του γκρεμού και το μέλλον για τις φαρμακευτικές εταιρείες στη χώρα μας προβλέπεται μάλλον δυσοίωνο.www.iatrikostipos.com

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons