Ευθύνες από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Λέρου θα ζητήσει η μητέρα του βρέφους!Ευθύνες από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Λέρου θα ζητήσει η μητέρα του άτυχου βρέφους που κατέληξε χθες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ καθώς είχε μεταφερθεί στο Ηράκλειο από τη Λέρο με συμπτώματα ασιτίας.

Όπως είπε στο Flashnews.gr στενό συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η αδελφή του στρατιωτικού με τον οποίο είχε σχέση η μητέρα του μωρού, κυρία Νικολέτα Μπίμπα, το παιδί, παρουσίασε τα συμπτώματα ασιτίας καθώς δεν ελάμβανε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στην τροφή του.

Συγκεκριμένα η κυρία Μπίμπα τόνισε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου της

Λέρου είχαν πει στην μητέρα του βρέφους το οποίο σημειώνεται πως είχε γεννηθεί πρόωρα, να ταΐζει το μωρό κάθε τρείς ώρες και να του δίνει γάλα και τσάι εναλλάξ.

Αυτό του είδους η διατροφή είχε ως αποτέλεσμα ο οργανισμός του παιδιού να μην μπορεί να συγκρατήσει τις θρεπτικές ουσίες.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons