Σημείωμα προς τους συναδέλφους που επιθυμούν να στελεχώσουν τα ΚΕ.Π.Α..Προς τους ενδιαφερόμενους συναδέρφους δίδονται διευκρινίσεις:

Τα Κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας έχουν 2 βάσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Το κέντρο της Αθήνας εξυπηρετεί περιοχές της Ελλάδος από την Κρήτη ως την Ήπειρο,όλη τη νησιωτική Ελλάδα ως τη Μυτιλήνη.Το κέντρο της Θεσσαλονίκης την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για κάθε περιστατικό που ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ο ιατρός θα πληρώνεται με 3 ευρώ.

Για τις μετακινήσεις του στην επαρχία,το ξενοδοχείο είναι 30 ευρώ και η διατροφή 20 ευρώ ημερησίως.Για τη μετακίνηση στα νησιά 5 ευρώ πρωινό στο πλοίο της γραμμής.Οι μετακινήσεις κρατούν από 2- 7 μέρες.

Αν ο ασθενής δεν έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά,το περιστατικό αναβάλλεται εκ νέου και θεωρείται μη διεκπεραιωθέν.

Επίσης δεν υπάρχει αστική ή οδική ασφάλεια από το κράτος και αν ο ασθενής προσφύγει σε διοικητικό δικαστήριο,τα έξοδα αναλαμβάνει ο ιατρός.

Σε μικρά νησία που δεν υπάρχουν μονάδες ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ, το φύλο πορείας σφραγίζει ο πρόεδρος του χωριού ή δήμαρχος της περιοχής και οι μετακινήσεις μεταξύ των αγόνων χωριών γίνονται με μέσο του ιατρού χωρίς επιχορήγηση ή τοπική συγκοινωνία.Για λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε παρακαλώ στη διεύθυνση αναπηρίας ΙΚΑ_ΕΤΑΜ diefanap@ika.gr


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons