ΗΜΕΡΙΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ



Προς ενημέρωση σας:

1. Το Ε.Κ.Φ.Ε. Ν. Άρτας σε συνεργασία με το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας και το Δήμο Αρταίων διοργανώνουν ημερίδα Βιολογίας με θέμα

«Mικρόβια. Εχθροί ή φίλοι μας;».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16-01-2013  στις 11:00π.μ.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο  κ. Ιωάννης Λάμπρης, καθηγητής Ανοσοβιολογίας  της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. (Συνημμένο 1).


2. Ανακοίνωση για σειρά μαθημάτων με θέμα« Ψηφιακά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας/ανάλυση στο οπτικό μικροσκόπιο: Από τα βασικά και πέρα». (Institut Pasteur -Συνημμένο 2)


3. Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στο ΙΜΒΒ (Συνημμένο 3)


4. Πρόσκληση ενδιαφέροντος- προκήρυξη θέσης για το Ευρωπαικό Πρόγραμμα EUPHEM.

ΕUPHEM Fellowship 2013 cohort - Advert
The European Programme for Public Health Microbiology Training started in 2008. The programme is funded by the European Centre for Disease Prevention and Control. The sixth cohort of fellows is starting in September 2013. The programme invites applications for four fellowships for this 24-month training programme in public health microbiology. For more information please follow the link bellow

πηγή


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons