Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου!



Με απόφαση Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου.

Πρόεδρος της Επιτροπής, που πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της συνεδρίαση, είναι ο Υποδιοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Γιώργος Νεοφώτιστος και μέλη της οι ιατροί Λυδάκης Χαράλαμπος, Επιμελητής Α΄ της Παθολογικής Κλινικής Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Καραμπέτσος Δημήτρης, Επιμελητής Α΄Νευροχειρουργικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, Μαλάς Κων/νος, Δ/ντής Παθολογικής Κλινικής

Νοσοκομείου Ρεθύμνου και η κ. Μαγκαναράκη Αιμιλία, Προϊσταμένη του Τμήματος Συστημάτων Πληροφορικής της Δ/νσης Πληροφορικής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.



Κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο έργο της Επιτροπής, την εισήγηση δηλαδή προτάσεων επί της λειτουργίας του Ιατρικού Φακέλου του ΟΠΣΥ Κρήτης με τελικό στόχο την εξάπλωση και την ολοκληρωμένη λειτουργία του σε όλες της Μονάδες Υγείας του νησιού.



Σε αυτό το πλαίσιο έργο της Επιτροπής αποτελεί πιο συγκεκριμένα, η αναζήτηση και η κατάθεση όλων των απαιτούμενων εισηγήσεων σε τροποποιήσεις επί της υφιστάμενης εφαρμογής, η κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη δράσεων και πολιτικών εξάπλωσης της χρήσης του, καθώς και τη διερεύνηση και εισήγηση επί του νομικού πλαισίου διάχυσης και αξιοποίησης των ιατρικών δεδομένων ασθενών από εξουσιοδοτημένους χρήστες προς όφελος του πολίτη.





πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons