Τον Φεβρουάριο ο διαγωνισμός για 400 γιατρούς στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για στελέχωση των ΚΕ.Π.Α.

Θέσεις για νευρολόγους, ψυχιάτρους και καρδιολόγους

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ για την κάλυψη 400 θέσεων γιατρών για τα ΚέντραΠιστοποίησης Αναπηρίας σε τρεις ειδικότητες. Πρόκειται για προσωπικό το οποίο θα αναλάβει την κατεπείγουσα διευθέτηση των καθυστερήσεων στις κρίσεις αναπηρίας και λήψης αναπηρικού επιδόματος ή σύνταξης. Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν είναι οι ακόλουθες τρεις:  • ΠΕ Νευρολόγων, 150 θέσεις,

  • ΠΕ Ψυχιάτρων, 150 θέσεις, και

  • ΠΕ Καρδιολόγων, 100 θέσεις.


Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους και θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σε αναλογία δύο προς ένα. Οπως είχε δηλώσει στο «Εθνος-Εργασία», ο υποδιοικητής του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, κ. Διονύσιος Πατσούρης, η ανάληψη των θέσεων αποτελεί εξαιρετικά επείγουσα διαδικασία, καθώς οι εκκρεμότητες των υποθέσεων στις παραπάνω ειδικότητες είναι αυξημένες και ανέρχονται στο 78% του συνόλου.Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι για την προώθηση της διαδικασίας προκήρυξης απαιτείται η έκδοση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ), η οποία αναμένεται εντός των προσεχών 20 ημερών, ενώ θα ακολουθήσει έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης από τους υπουργούς Εργασίας και Υγείας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, από το ίδιο το ΙΚΑ, το οποίο θα προκηρύξει τις θέσεις με προθεσμία υποβολής αιτήσεων διάρκειας δέκα ή 15 ημερών.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons