ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΙΔΙΚ 21/01/2013Αθήνα, 21/01/2013

Δελτίο ΤύπουΓια άλλη μία φορά ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εμπαίζουν τόσο το σύνολο των παρόχων του Οργανισμού, πλην φαρμακοποιών, όσο και την κοινή γνώμη. Παρά τις δηλώσεις του Υπουργού και του Υφυπουργού Υγείας προς τα ΜΜΕ, ότι ο Οργανισμός έχει σοβαρές οφειλές τις οποίες οφείλει άμεσα να αντιμετωπίσει, προς Διαγνωστικά Κέντρα , Εργαστήρια, Κλινικές και Ιατρούς και ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν μόνο οι Φαρμακοποιοί, καθώς και τις προφορικές δεσμεύσεις του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ προς τους λοιπούς παρόχους για πληρωμή 2 μηνών, Ιουλίου και Αυγούστου 2012 το πρώτο δεκαήμερο του

Ιανουαρίου, η πολιτική πρακτική τους αναιρεί τις δεσμεύσεις τους. Σήμερα 21 Ιανουαρίου πληροφορηθήκαμε ότι, παραμένει άγνωστο πότε θα μας καταβληθούν οι ανωτέρω απαιτήσεις μας, όσο και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Οργανισμού. Το γεγονός ότι υπολείπονται οι εισφορές των ταμείων προς τον Οργανισμό δεν αποτελεί δικαιολογία , όταν την ίδια στιγμή η όποια ρευστότητα του ΕΟΠΥΥ διατίθεται αποκλειστικά , προνομιακά και προκλητικά μόνο προς τους φαρμακοποιούς.Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, η πολιτική πρακτική των πολιτικών μας υπακούει στην αρχή του πολιτικού κόστους. Όποιος φωνάζει ποιο πολύ, αυτός δικαιώνεται. Τόσο ο κλάδος μας, όσο και αυτοί των υπολοίπων παρόχων όλο αυτό το χρονικό διάστημα επιδείξαμε πνεύμα κατανόησης, συνεργασίας και στήριξης του Οργανισμού, με κόστος για τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τις επιχειρήσεις μας. Η υπεύθυνη στάση μας απέναντι στους πολίτες και στην Εθνική Οικονομία, αντιμετωπίστηκε από την πολιτική ηγεσία με εμπαιγμό και αδιαφορία.Η οργή και η αγανάκτηση πλημμυρίζει όλους μας, η υπομονή και η ανοχή μας τελείωσαν. Για το λόγο αυτό αύριο Τρίτη 22/01/2013, συγκαλούμε το Συντονιστικό Όργανο όλων των παρόχων υπηρεσιών υγείας, πλην φαρμακοποιών, για να αποφασίσουμε την περαιτέρω στάση μας.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons