Ξάνθη: Γεμάτες οι αίθουσες του Κοινωνικού ΦροντιστηρίουΞάνθη: Γεμάτες οι αίθουσες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
Περισσότεροι από 40 μαθητές της Γ’ Λυκείου έχουν εγγραφτεί και παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα στο Σχολείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που λειτουργεί στην Π.Ε. Ξάνθης και το οποίο απευθύνεται σε μαθητές ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ενώ παράλληλα η ζήτηση για συμμετοχή αυξάνεται καθημερινά.
Όπως σημειώνει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ξάνθης κ. Μαρία Λουκόπουλου μιλώντας στο ThrakiToday.com «ήδη 40 περίπου μαθητές παρακολουθούν τα δωρεάν μαθήματα, ενώ καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας και άλλοι μαθητές που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στα μαθήματα».

Οι μαθητές, οι γονείς των οποίων αδυνατούν να καλύψουν το κόστος ιδιωτικών φροντιστηρίων, που έχουν εγγραφτεί στο Κοινωνικό Φροντιστήριο παρακολουθούν κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των σχολείων όλα τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου στα οποία εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Εσπερινού Σχολείου Ξάνθης που βρίσκεται επί της Δημοκρίτου στην ανατολική είσοδο της πόλης της Ξάνθης. Τα μαθήματα διεξάγονται από τις 3.00 το μεσημέρι έως και τις 5.50 και πρόκειται για τα εξής: Αρχαία, Ιστορία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, Έκθεση, Λογοτεχνία, Βιολογία, Λατινικά, ΑΝΕΦ και ΑΟΘ.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε. Ξάνθης που προσφέρουν εθελοντικά ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές της περιοχής, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου ενισχύοντας μεμονωμένα το όλο εγχείρημα


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons