Ένας απροσδόκητος… πίνακας στην άσφαλτο!


Ένα ατύχημα στη Βραζιλία δημιούργησε μια απροσδόκητη όσο και εντυπωσιακή εικόνα στο οδόστρωμα!


«Όταν μέσα από μια δύσκολη κατάσταση καταφέρεις να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής, τότε είσαι τυχερός»! Κάτι τέτοιο συνέβη και στους κατοίκους της πόλης Manaus στη Βραζιλία όταν ένα μεγάλο φορτηγό που μετέφερε χρώματα ντελαπάρισε σε μια στροφή του δρόμου. Η απροσδόκητη οπτική ομορφιά αυτού του ατυχήματος έγκαιται στο γεγονός ότι οι 14 τόνοι χρώματος που κουβαλούσε το φορτηγό στην καρότσα του χύθηκαν στο οδόστρωμα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό έργο τέχνης, και μάλιστα με απόλυτα φυσικό τρόπο!

perierga.gr - Ένας απροσδόκητος πίνακας ζωγραφικής στην άσφαλτο!

Πολλά διαφορετικά χρώματα αναμείχθηκαν μεταξύ τους και «έτρεξαν» στο δρόμο, σχηματίζοντας ευθείες πολύχρωμες γραμμές, δίνοντας την εντύπωση στους περαστικούς ότι το φορτηγό συγκρούστηκε με το… ουράνιο τόξο! Ο οδηγός του φορτηγού υπέστη ελαφρά τραύματα και μόλις συνήλθε από το σοκ της σύγκρουσης υπέστη ένα δεύτερο… βλέποντας το απροσδόκητο έργο ζωγραφικής τέχνης που δημιούργησε  στην άσφαλτο!
http://perierga.gr 

Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons