8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ BΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ: Ανακοίνωση για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Β/θμιας στο συνέδριο

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2012 στην  Πάτρα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών και μπορούν  να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:
1.Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ04.
2.Οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, κλάδου ΠΕ04.
3.Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ04.
4.Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ04
5. Υπεύθυνοι ΕΚΦΕ, κλάδου ΠΕ04
6.Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, κλάδου ΠΕ04
7.Ένας (01) εκπαιδευτικός, κλάδου ΠΕ04, από κάθε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
8.Τέσσερις (04) εκπαιδευτικοί, κλάδου ΠΕ04, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης της χώρας.
9. Επτά (07) μέλη Οργανωτικής Επιτροπής
Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα επιλεγούν με κλήρωση, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι, η οποία θα διενεργηθεί στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο, αναδιαμορφώνοντας το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Σχολικής Μονάδας, ώστε να μην παρακωλύεται η εκπαιδευτική διαδικασία.
Η συμμετοχή των ανωτέρω θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.Συνημμένα η ανακοίνωση του υπουργείου:  anakoinosi_ipourgeiou


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons