Πώς επιλέγεις φροντιστήριο;


Ένα ερώτημα που είναι απολύτως καίριο να απαντηθεί έγκαιρα και οπωσδήποτε πριν την τελική επιλογή φροντιστηρίου από το μαθητή, είναι ακριβώς το «Τι πρέπει να προσέξει ένας μαθητής προτού γραφτεί ή, συμφωνήσει να παρακολουθήσει μαθήματα σε ένα φροντιστήριο». Και δεν είναι και η ευκολότερη απάντηση!

Κατ αρχήν θα πρέπει να αναρωτηθεί ο μαθητής ποιοι καθηγητές θα τον διδάξουν. Ποιους τίτλους φέρουν και κατά πόσο είναι σε θέση να τους βοηθήσουν στο πεδίο ακριβώς που τους ενδιαφέρει.

Ένα δεύτερο θέμα που πρέπει να ενδιαφέρει τον μαθητή κατά την επιλογή φροντιστηρίου είναι το ποιες επιτυχίες έχει σημειώσει σε κάθε σχολική περίοδο, αφού είναι η πιο τρανή απόδειξη του πόσο καλή δουλειά γίνεται.

Ασφαλώς και είναι σημαντικό αν ξέρει εκ των προτέρων ο μαθητής ποια ακριβώς είναι η οργάνωση της δουλειάς του φροντιστηρίου που θα επιλέξει για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων όταν η χρονιά είναι σε προχωρημένο στάδιο και η αλλαγή φροντιστηρίου είναι εξαιρετικά επισφαλής κίνηση.

Τέλος, κάτι που σίγουρα πρέπει να αποτελέσει πρώτης τάξης ερώτημα προς απάντηση για τον μαθητή που αναζητά το φροντιστήριό του, ειδικά κατά την τελευταία χρονιά στο λύκειο όταν και θα δώσει εισαγωγικές εξετάσεις στην ανώτερη εκπαίδευση, είναι το ποιο βοηθητικό υλικό μπορεί να παρέχει το φροντιστήριο, μιας και το να δουλέψει από το βιβλίο είναι μία στρατηγική που δεν μπορεί να απαιτήσει και …πρωτεία ευρηματικότητας ή, σοβαρής δουλειάς, την ώρα που το 99% των φροντιστών, επίγειων ή, online προσφέρουν προχωρημένες γνώσεις για να έχουν τον μαθητή πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από το σημείο που είναι το ελάχιστα απαιτητό στο σχολείο ή, τις εξετάσεις του.
Φροντιστήριο Βιολογίας biologiaonline.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons