Συχνά γυρνάει μπούμερανγκ η αποφυγή του φροντιστηρίου


Στην πορεία για την εξεύρεση του ιδανικού για τον κάθε μαθητή φροντιστηρίου θα πρέπει να ληφθούν μερικοί παράγοντες υπόψιν οι οποίοι θα είναι και εξαιρετικά καθοριστικοί.

Το να αποφύγει ο μαθητής να προσφύγει στη βοήθεια του φροντιστή καθηγητή θα τον αναγκάσει να καταναλώσει πάρα πολλές ώρες ξεκούρασης στο επιπλέον διάβασμα και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα. Μαθητές που έχουν ακολουθήσει αυτή την πεπατημένη αναφέρουν πως η θυσία της εντατικής μελέτης καταμεσής του καλοκαιριού για να κερδίσουν έδαφος ενόψει της τελευταίας χρονιάς στο σχολείο και με φόντο τις εισαγωγικές εξετάσεις, τους έβγαλε πολύ νωρίς στη χρονιά μεγάλη κούραση που τελικώς λειτούργησε ανασχετικά όχι μόνο στο μάθημα που απέφυγαν να παρακολουθήσουν φροντιστηριακά, αλλά ακόμα και σε αυτά που είχαν κλίση και υπολόγιζαν να πάρουν έξτρα βαθμούς στη μάχη της καλύτερης θέσης για την εισαγωγή στο επιθυμητό τμήμα.

Επιπλέον το έξοδο που αποφεύγεται αρχικά, δεν αποκλείεται ο μαθητής να το πάρει ετεροχρονισμένα και μάλιστα αυξημένο, αφού είτε δεν θα περάσει στο τμήμα και την πόλη που επιθυμεί και θα πρέπει να δώσει υπερπολλαπλάσια χρήματα για διαμονή και διαβίωση, είτε θα επιδιώξει να ξαναδώσει εισαγωγικές εξετάσεις με φροντιστήριο πια αλλά έχοντας χάσει εκτός από χρήμα και μία επιπλέον χρονιά

Άλλωστε, στις εποχές που διανύουμε το κόστος του φροντιστηρίου μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση από ότι παλαιότερα, μιας και το παραδοσιακό, επίγειο φροντιστήριο, δεν είναι πλέον η μόνη επιλογή, με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και το ιντερνετικό online φροντιστήριο να έχει κερδίσει έδαφος και να βοηθάει σε μεγάλο ποσοστό στον οικογενειακό προϋπολογισμό μιας και δεν απαιτεί τα τεράστια ποσά που κάποτε απαιτούνταν για τη φροντίδα των μελετών του υποψήφιου σπουδαστή!

Φροντιστήριο Βιολογίας biologiaonline.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons