Μειώσεις στις τιμές για φροντιστήριο


Την «επιχείρηση κυνήγι στο παράνομο φροντιστήριο» έχει ξεκινήσει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και παράλληλα προχωρά σε μείωση των διδάκτρων κατά 15% άμεσα με στόχο να μειώσει τις απώλειες που ήδη υφίσταται η φροντιστηριακή κοινότητα ελέω κρίσης.

Ο μαθητικός πληθυσμός στο φροντιστήριο μειώθηκε κατά μέσο όρο 20% φέτος, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως ενώ η μείωση των εγγραφών στα φροντιστήρια ήταν μεγαλύτερη στις μικρότερες τάξεις -από 10% έως 15% στη Β΄ Λυκείου και έως και 40% στην Α΄ Λυκείου- στην Γ΄ Λυκείου, όπου οι μαθητές μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η μείωση ήταν αισθητά μικρότερη! Ετσι, η ΟΕΦΕ στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ανακοίνωσε την πρόθεσή της για μειώσεις στα δίδακτρα και να επιδιώξει με τη συνδρομή του κράτους να πατάξει τα παράνομα φροντιστήρια.

Αυτό, πάντως, που για μία ακόμα φορά δεν έχουν λάβει σοβαρά υπόψιν τους οι υπεύθυνοι είναι πως με την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη και την ταχύτατη σύνεση στο ίντερνετ που είναι εύκολο να έχει κάθε μαθητής, η στροφή στο ηλεκτρονικό φροντιστήριο είναι ένας νέος δρόμος που συνεχώς θα πλαταίνει για τον μαθητή-φοιτητή και με τις τιμές για εξ αποστάσεως φροντιστήριο να είναι τρομακτικά ανταγωνιστικές σε σχέση με το παραδοσιακό, επίγειο φροντιστήριο δεν υπάρχει τρόπος να ανακοπεί η «αιμορραγία» μαθητών προς εκείνη την πλευρά.

Φροντιστήριο Βιολογίας, biologiaonline.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons