Στο κόσκινο οι τιμές των φροντιστηρίων, ανάρπαστο το ηλεκτρονικό φροντιστήριο.

Οι ανά τη χώρα περιφερειακές ενότητες μέσω των αρμοδίων τμημάτων εμπορίου των διευθύνσεων ανάπτυξης που λειτουργούν έχουν ξεκινήσει να εκδίδουν ανακοινώσεις και ειδοποιούν όλα τα φροντιστήρια (Ξένων Γλωσσών, μέσης εκπαίδευσης, ιδιωτικά ΙΕΚ, εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ από τη σχετική οδηγία απουσιάζουν τα ηλεκτρονικά φροντιστήρια και κάθε είδος εξ αποστάσεως εκπαίδευση) και ενημερώνουν πως είναι υποχρέωση η αποστολή με ηλεκτρονικό τρόπο των τιμών των διδάκτρων για τη νέα χρονιά ώστε να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας από τη Διεύθυνση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών της ΥΠ.Ε.Α. της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Η συγκεκριμένη υποχρέωση έχει καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιουνίου κάθε έτους με διεύθυνση αποστολής την ftsirog@e-prices.gr ενώ οι φόρμες υποβολής καθώς και η εγκύκλιος οδηγιών είναι αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο gge.gov.gr.

Οι ενέργειες αυτές ξεκίνησαν με στόχο να παταχθεί η αισχροκέρδεια που είχε καταγγελθεί στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν με ορισμένους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων να αυξάνουν αδικαιολόγητα τις τιμές κυρίως εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ανταγωνισμού στις περιοχές όπου έδρευαν. Με φόντο τα πολλά λουκέτα τα τελευταία δύο χρόνια και το φόβο πως ο ανταγωνισμός έχει μειωθεί περισσότερο οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να επιδιώξουν τον έλεγχο της σχετικής αγοράς ώστε να μην επιβαρυνθεί περεταίρω ο ήδη επιβαρυμένος οικογενειακός προϋπολογισμός.

Από τα παραπάνω συνάγεται ακόμα μία φορά το συμπέρασμα γιατί η αγορά στα ηλεκτρονικά φροντιστήρια και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη άνθηση. Οι τιμές στα επίγεια φροντιστήρια αυξάνονται συνεχώς ενώ οι μισθοί μειώνονται, έτσι σε συνάρτηση με το ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό φροντιστήριο είναι υψηλότατου επιπέδου ο φοιτητόκοσμος και οι μαθητές της γ’ λυκείου (κυρίως) στρέφονται στις νέες τεχνολογικές παροχές και το ηλεκτρονικό φροντιστήριο.
biologiaonline.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons