Επαγγελματικός προσανατολισμός, αγροτική βιολογία.


Ενας ακόμα τομέας εργασίας, ένα επίπεδο της βιολογίας με το οποίο πολλοί νέοι ασχολούνται είναι αυτή της αγροτικής βιολογίας. Η βιολογική γεωργία και η ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων είναι αυτή την ώρα οι κύριες ασχολίες ενός αγροτικού βιολόγου, αλλά για όποιον βλέπει το μέλλον και δεν αρκείται στο παρόν η αγροτική βιολογία έχει τεράστιο περιθώριο εξέλιξης, ειδικά όσον αφορά στη βελτιστοποίηση των παραγωγών σε μικρότερες επιφάνειες γης, διαφορετικές καιρικές συνθήκες από αυτές που επί αιώνες έχει συνηθίσει ο άνθρωπος, μεγιστοποίηση της διατροφικής αξίας αγροτικών προϊόντων και πολλές παρόμοιες εφαρμογές που αναμένεται να αναγάγουν την αγροτική βιολογία σε πρώτης ζήτησης ειδικότητα τα προσεχή χρόνια.

Οι αγροτικοί βιολόγοι, άλλως αγρονόμοι, ασχολούνται και με τηναντοχή των παραγώμενων προϊόντων σε έντομα και ασθένειες που είτε είναι κοινές και αντιμετωπίσιμες για χρόνια, είτε εξελίσσονται και βάζουν ολοένα και περισσότερα προσκόμματα στον παραγωγό.

Η εξ αποστάσεως μάθηση είναι προσφιλής στις τάξεις των οιωνεί σπουδαστών αγροτικών βιολόγων για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι πως από έναν τεκμηριωμένα καλό καθηγητή μπορεί να πληροφορηθείς για νέες τεχνικές που δεν είναι σίγουρο πως είναι σε γνώση σου. Στο ηλεκτρονικό φροντιστήριο θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με φτασμένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν με την εμπειρία τους να κατανοήσεις τόσο τις βασικές αρχές της ειδικότητας, όσο και τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, κάτι που φυσικά στα σχολικά βιβλία βιολογίας γ’ λυκείου δεν θα βρεις.


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons