Εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στα μεταπτυχιακά!


Εκτός από μαθητές της γ’ λυκείου δεν είναι λίγοι οι σπουδαστές, οι φοιτητές που εξακολουθούν να επιδιώκουν ολοένα και μεγαλύτερη εμβάθυνση στα ειδικά θέματα βιολογίας που μπορούν να τους ανοίξουν το δρόμο για συμμετοχή σε ειδικά μεταπτυχιακά προγράμματα, των οποίων ο τίτλος είναι εχέγγυο για μια αξιοπρεπέστατη και αδρά αμειβόμενη καριέρα! Οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις αυτών των μεταπτυχιακών σπουδών μπορούν και καλύπτονται με τη συντονισμένη συνδρομή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην οποία καταφεύγουν οι ενδιαφερόμενοι τόσο για να αποκτήσουν παραπάνω σε γνωστικά επίπεδα που επιθυμούν, αλλά και για να μάθουν τα μυστικά της μεταπτυχιακής εργασίας, ένα κομμάτι της εκπαίδευσης για το οποίο λίγα είναι γνωστά, όμως η σπουδαιότητά του είναι τεράστια!

Αξίζει να επισημάνουμε πως σε μία κοινή προκήρυξη θέσεων σε μεταπτυχιακές σπουδές χρειάζονται εκτός των συνήθη, πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, πλήρες βιογραφικό σημείωμα, έκθεση σχετική με τους λόγους που επιθυμούν οι υποψήφιοι να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, αντίγραφο προπτυχιακής διπλωματικής εργασίας (!!!), αποδεικτικά στοιχεία για συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια ή άλλες επιστημονικές δραστηριότητες, δύο συστατικές επιστολές καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά τη γνώμη των υποψηφίων θα συνέβαλε στην αξιολόγησή τους!

Εκτός, λοιπόν, από έναν πεπειραμένο καθηγητή που ήδη έχει κάνει τέτοιες εργασίες δεκάδες φορές, ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει κατάλληλα προπαιδεύσει τον υποψήφιο; Εξ ου και οι σπουδαστές φροντίζουν καθ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, αλλά και ενόσω προπαρασκευάζουν το βιογραφικό τους και το εμπλουτίζουν με μεταπτυχιακές σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο που τους ενδιαφέρει (και στη βιολογία είναι πολλά) φροντίζουν να έχουν επαφή με ένα ηλεκτρονικό φροντιστήριο του οποίου τον καθηγητή ξέρουν και εμπιστεύονται, ώστε να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν κάθε δυσκολίας που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν!


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons