Κοντά στο 40% προτιμά ηλεκτρονικό φροντιστήριο!

Η άνθηση στα online μαθήματα και το ηλεκτρονικό φροντιστήριο πλέον έχουν και …στατιστική απόδειξη. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες μέρες το ποσοστό των μαθητών και καθηγητών που στρέφονται στο διαδίκτυο και διδάσκουν ή, διδάσκονται μέσα από τις ηλεκτρονικές λεωφόρους και προτιμούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τις συμβατικές μεθόδους και τα επίγεια φροντιστήρια, έχει ήδη ξεπεράσει το 30% του συνόλου και πλησιάζει το 40% του πλήθους μαθητών-καθηγητών που έχουν επαφή με ιδιαίτερα μαθήματα!


Ιδιαίτερη προτίμηση η μαθητιώσα νεολαία έχει δείξει στα μαθήματα της βιολογίας γενικής παιδείας και βιολογία κατεύθυνσης, τα οποία εξάλλου και δεν υποστηρίχθηκαν έγκαιρα από τα δημόσια διαδικτυακά μέσα, παρά το ότι αποτελούν μαθήματα με ευρεία διάδοση τα τελευταία χρόνια στις τάξεις των μαθητών, λόγω και του ότι από την ευρεία οικογένεια της βιολογίας ανοίγονται μερικοί από τους πιο «καυτούς» επαγγελματικούς ορίζοντες του μέλλοντος!


Η ανάγκη των μαθητών, ιδίως αυτών της γ΄ λυκείου, για συμπληρωματικές γνώσεις πάνω στα κύρια μαθήματα των κλάδων που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν, εξακολουθεί αν είναι μεγάλη και μάλιστα εσχάτως αυξάνεται ραγδαία λόγω και της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τη χώρα, αφού το ηλεκτρονικό φροντιστήριο παραμένει φθηνότερη επιλογή από ένα συμβατικό τρόπο ιδιαίτερων μαθημάτων, ακόμα και όταν ο μαθητής δεν έχει ήδη ιντερνετική πρόσβαση και συνυπολογιστεί στο κόστος του φροντιστηρίου και το έξοδο για τη σύνεση στον διαδικτυακό πάροχο.


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons