Η νέα μόδα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης..

Τα τελευταία χρόνια η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή αλλιώς τα μαθήματα online, έχουν γίνει της μόδας. Τα ηλεκτρονικά φροντιστήρια ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο και οι μαθητές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με την ιδέα της online διδασκαλίας. Η τεχνολογία βοηθάει όλο και πιο πολύ στην εξέλιξη προς τη κατεύθυνση αυτή, αφού τα ειδικά συστήματα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης απλοποιούνται για το μαθητή αλλά και για τον καθηγητή. Ο μαθητής κάθεται αναπαυτικά μπροστά από τον προσωπικό του υπολογιστή και λέει αντίο στο κρύο και στις πολύωρες διαδρομές προς το κλασικό φροντιστήριο.  Εκεί που πραγματικά μπορεί να αποτελέσει τη μοναδική λύση είναι στη περίπτωση των απομακρυσμένων περιοχών. Εκεί κάποτε τα παιδιά ήταν καταδικασμένα στην έλλειψη του σωστού φροντιστηρίου. Τώρα με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τα παιδιά των πόλεων. Βέβαια το σημαντικότερο στοιχείο παραμένει το ίδιο και αυτό δε μπορεί να είναι άλλο από το σωστό καθηγητή με μεταδοτικότητα και σεβασμό στο μαθητή.


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons