ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

Εν όψει των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν στο πρόγραμμα των διδασκομένων μαθημάτων στο Λύκειο, η ΠΕΒ προκειμένου να αναδείξει τη σημασία της διδασκαλίας της βιολογίας στο σχολείο διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
"ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ"
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και αποδέχθηκαν να συμμετέχουν ως ομιλητές οι διακεκριμένοι συνάδελφοι Αργύρης Ευστρατιάδης Επιστημονικός Διευθυντής ΙΙΒΕΑΑ, Λευτέρης Ζούρος Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης και Μπάμπης Σαββάκης πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής Ιδρύματος Φλέμινγκ και ως συντονίστρια της συζήτησης η συνάδελφος-δημοσιογράφος Ιωάννα Σουφλέρη.
τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387)


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons