Σεμινάριο για το μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ της Α΄ Λυκείου

Αγαπητοί συνάδελφοι/φισσες

Η Επιτροπή Παιδείας της ΠΕΒ στην προσπάθειά της να στηρίξει και βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ στην Α΄ Λυκείου οργανώνει σχετικό επιμορφωτικό Σεμινάριο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής και Επιστημολογίας ΦΕ και Εκ/κής Τεχνολογίας του Παν/μίου Αθηνών.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο κτίριο του Χημείου (ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 13Α- ΑΘΗΝΑ). Θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί από την Τριτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ερευνητές, όπου θα αναπτύξουν επιπλέον τα διδασκόμενα συστήματα (Νευρικό, Αναπαραγωγικό) και θα παρουσιάσουν διδακτικές προτάσεις για την διδασκαλία του μαθήματος.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα.

Για Ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας όλων των τάξεων κάντε κλικ εδώ


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons