Σκεφτομαι...πριν συμπληρωσω το Μηχανογραφικο μου!!!

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου – Χρήσιμες Συμβουλές
  • Πρώτα από όλα καλή σκέψη και ηρεμία.
  • Μην δηλώνετε καμία σχολή πρωτού ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών της, την επαγγελματική σταδιοδρομία και τα μεταπτυχιακά προγράμματα που την αφορούν. Το πανεπιστήμιο, την πόλη στην οποία βρίσκεται, καθώς και το κόστος σπουδών Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των σχολών και πληροφορηθείτε για τα μαθήματα, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας και την επαγγελματική αποκατάσταση.
  • Η σειρά των προτιμήσεων που θα δηλώσετε πρέπει να αντικατοπτρίζει την πραγματική σας επιθυμία, για αυτό και να δηλώσετε όλες τις σχολές που σας ενδιαφέρουν ανεξαρτήτως βάσεων προηγούμενων χρόνων. Άλλωστε οι βάσεις καθορίζονται κάθε χρόνο από τη δυσκολία των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, τις επιλογές προτίμησης των υποψηφίων και τον αριθμό των θέσεων που προσφέρονται σε κάθε σχολή
  • Δηλώστε τη σχολή που σας ενδιαφέρει περισσότερο, σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κατά σειρά προτίμησης (μην ξεχάσετε την απόφασή σας αυτή να τη συζητήσετε και με τους γονείς σας, για να συνεκτιμηθούν και άλλοι παράγοντες όπως οι οικονομικοί)
  • Πριν ξεκινήσετε να συμπληρώνετε το μηχανογραφικό σας δελτίο διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του. Βγάλτε φωτοτυπίες ώστε να μπορείτε να φτιάξετε μερικά προσχέδια, χωρίς όμως να μπερδευτείτε στο τέλος με τις επιλογές σας. Να έχετε ξεκάθαρη άποψη.
  • Προσοχή στα επιστημονικά πεδία που θα δηλώσετε (αν δεν κάνετε καλή επιλογή χάνετε μόρια)


http://www.biologiaonline.gr/


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons