€29 από €80 για Ένα Μήνα Online Μαθημάτων Βιολογίας


Μεγάλη προσφορά Μην τη χάσετε

Κάποτε, οι μαθητές της πρωτεύουσας και των μεγάλων πόλεων είχαν άλλες ευκαιρίες για μάθηση από τους μαθητές της περιφέρειας. Όχι πια. Γιατί τώρα υπάρχει η online διδασκαλία. Τώρα η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα. Η μελέτη, η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας.

/78/05/1319728370578.jpg

Το πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας των μαθημάτων Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Βιολογίας Θετικής Κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου, χρησιμοποιεί νέας γενιάς μεθόδους εκπαίδευσης, που βασίζονται στη χρήση διαδικτυακών τεχνολογιών για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Σκοπό έχει την εκπαίδευση και προετοιμασία μαθητών της Γ’ Λυκείου για τις πανελλαδικές τους εξετάσεις στα ανωτέρω αναφερόμενα μαθήματα. Τα μαθήματα on line δεν διαφέρουν καθόλου από τα ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι. Υπάρχει επίσης και δυνατότητα δημιουργίας μικρών τμημάτων 2 - 5 ατόμων από όλη την Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερα μαθήματα live με εικόνα και ήχο μέσω internet και οι καθηγητές είναι σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος σε επαφή, έτσι επιτυγχάνεται άμεση παράδοση του μαθήματος, απάντηση σε τυχόν απορίες του μαθητή και διόρθωση ασκήσεων, όπως ακριβώς γίνεται με τα ιδιαίτερα μαθήματα που ο καθηγητής είναι δίπλα και εξηγεί.


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons